Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 20.01.2014.
10:46
B92 A
Nekada smo bili ponosni, a onda je došlo zlo. Ja želim da filmovima vratim nadu, a to je teže sada nego posle bombardovanja, rekao je glumac i režiser Dragan Bjelogrlić u emisiji “Utisak nedelje” na Televiziji B92. Istakao je da je ideja koja je okupila ljude oko filma “Montevideo” bila da pokažu ljudima da mogu da budu bolji, da im vrati veru u sebe, državu i narod.
Ponedeljak 20.01.2014.10:54
"Srbi su mali narod, svrstaću ga među siromašnije i primitivnije" Ne zamjerite idiotu. Na putu od Lipnika do Beograda nije imao priliku proći kraj Sopoćana, Mileševe, Studenice...
Ponedeljak 20.01.2014.11:39
Decko kaze "bili smo...." i potpuno je u pravu,kao sad smo mi neki faktor,ama bre beda i golotinja i u materijalnom i u duhovnom smislu pa svidelo se to nekome ili ne.Vlada "Grand kultura",omladina dezorjentisana,stariji melanholicni i zapali u melanholiju,bez jasnog nacionalnog cilja,idoli su nam plastificirane kuravle,pa nego sta smo koji kurac nego primitivni.
Ponedeljak 20.01.2014.11:25
njegovi dodjose u srbiju na krilima titoizma, dobi jos kao mali los glumac mnogo uloga, jer kako rekose majka mu je bila urednik na televiziji.skoro je nosio majicu u sarajevu sa likom zlocinca bosanskog , ali umesto od jove da trazi pare i snima tamo, on se nakaci srbiji i dalje.
Utorak 21.01.2014.02:10
Kao prvo nije on nosio majicu nego Sergej Trifunovic. Covek jes pogresio a i reko je neke stvari realno. Nekada smo bili ponosan narod.Za vreme te ''jugoslavije'' znamo svi kako su se odnosili komunisti prema crkvi.Ali tada ti koji su slavili su stvarno verovali u boga. Imali su ljudi ponosa i da pomognu jedan drugom nije bilo drustvo ovako nezdravo. Sada se sve svodi na Grand i Pink.Na silikone i sterlete. Na koga nasa deca ustvari omladina da se ugleda kad nam televizija svo zlo ovog sveta servira.Film je sniman po istinitom dogadjaju vredi ga pogledati.Moze se u njemu prepoznati ponos Srba. Samo nemoj da mi kazeta da sam komunista posto sam iz cxetnicke porodice iz Hercegovine!
Ponedeljak 20.01.2014.16:52
Cega se pametan stidi, time se budala ponosi. Neko bi rekao da su posledice sasvim logicne. Ugusili nam naciju i izbrisali drzavu sa svetskih mapa a mi bili ponosni zbog toga skoro 80 godina. I nikad je i ne bi ni dobili nazad da drugi nisu otisli. Treba li reci i to da je ponos jedan od sedam smrtnih grehova? Verovatno ne jer je drug gospodin Bjelogrlic zvani Sirogojno jako lepo ziveo u tom srpskom gubilistu zvanom Jugoslavija pa smo mu sad siromasni i primitivni kad nje vise nema. Neko ce pomisliti da i dalje snima filmove o njoj. Nasa istorijska svest se zahvaljujuci takvim gmazovima redovno resetuje na 1918 i 1945, o sicusnom periodu od 1500 godina pre toga - niko ni jedne filmske reci.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)